
စားသုံးသူရေးရာဦးစီးဌာန၊ မြောက်ပိုင်းခရိုင်ဦးစီးမှူးရုံးမှ ဒုခရိုင်ဦးစီးမှူး ဦးကျော်ခိုင်ပါ(၄)ဦး၊ မြို့နယ်ကျန်းမာရေးဦးစီးဌာနမှ ဒေါ်အိအိခိုင်(အမျိုးသမီးကျန်းမာရေး)၊ မြို့နယ်စည်ပင်သာယာအုပ် ချုပ်ရေးဦးစီးဌာနမှ ဦးစန်းမြင့်(ဒုအုပ်ချုပ်ရေးမှူး)တို့လိုက်ပါလျက် (၂၃.၇.၂၀၂၅)ရက်နေ့ နံနက် (၁၀:၅၀)နာရီအချိန်တွင် အစားအသောက်ဝန်ဆောင်မှုကဏ္ဍနှင့်ပတ်သက်ပြီး ကွင်းဆင်းစစ်ဆေးခြင်းလုပ်ငန်းများ ဆောင်ရွက်ခဲ့ပါသည်။
ထိုသို့ ဆောင်ရွက်ခဲ့ရာတွင် Boss Bar စားသောက်ဆိုင်မှ တာဝန်ခံ ဦးအောင်မြင့်မြတ်ဆိုင်သို့ ရောက်ရှိခဲ့ရာ သန့်ရှင်းသပ်ရပ်မှုကို အဓိကဆောင်ရွက်ထားပြီး အစားအသောက်ချက်ပြုတ်သောနေရာတွင် သန့်ရှင်းသပ်ရပ်မှုရှိခြင်း၊ ဟင်းသီးဟင်းရွက်နှင့် သားငါးများကို သီးခြားစီခွဲထားပါကြောင်း၊ ဟင်းချက်ရာတွင်လည်း ဝတ်ဆင်ရမည့်အေပရွှန်၊ ခေါင်းစွပ်များကို သေချာစွာဝတ်ဆင်ထားပါကြောင်း၊ မီနူးတွင် ဈေးနှုန်းများမြင်သာအောင် ဖော်ပြထားခြင်း၊ အိုးခွက်ပုဂံများကိုလည်း (၅)ရက် (၁)ခါ ပိုးသတ်ဆေးဖြင့် ဆေးကြောခြင်း၊ အမှိုက်ပုံးများကိုလည်း စနစ်တကျဖုံးအုပ်ထားပါကြောင်း စစ်ဆေးတွေ့ရှိရကြောင်း သိရှိရပါသည်။
DOCA (ရန်ကုန်)