ရာသီဥတု စိန်ခေါ်မှုများကြားမှ အင်ဒိုနီးရှား၏ အစားအစာထုတ်လုပ်မှု မြင့်တက်လာ

Powered by Drupal

     ခြောက်သွေ့ရာသီနှင့် ရာသီဥတုဖောက်ပြန်မှု သက်ရောက်မှုများ ကြာမြင့်နေသော် လည်း နိုင်ငံ၏ အစားအစာထုတ်လုပ်မှုသည် ဆက်လက်တိုးမြင့်လျှက်ရှိကြောင်း အင်ဒိုနီးရှား သမ္မတ Prabowo Subianto က သြဂုတ် ၂၈ ရက်တွင် ပြောကြားခဲ့သည်။

     ရှည်လျားခြောက်သွေ့သောရာသီဥတုအခြေအနေများနှင့် ရာသီဥတုဖောက်ပြန်မှုများ အကြားတွင် အယ်နီညိုနှင့် လာနီညာတို့နောက်မှလိုက်၍ ထုတ်လုပ်မှု သိသိသာသာတိုးလာ ကြောင်း Banten ပြည်နယ်၊ Tangerang ကုန်စည်ပြပွဲဖွင့်ပွဲတွင် ၎င်းက ပြောကြားခဲ့သည်။

     ယခုနှစ် မေလစာရင်းအရ အင်ဒိုနီးရှားနိုင်ငံ၏ အရန်ဆန်တန်ချိန် ၄ သန်းကျော် စံချိန်တင် အမြင့်ဆုံးထုတ်လုပ်နိုင်ခဲ့ဖြစ်သည်။

Source : Xinhua

DOCA (ရန်ကုန်)